Fisticuffs

Fisitcuffs är en spelautomat från de internationellt kända speltillverkarna NetEnt. I Fisticuffs handlar det om boxning och slagsmål, men på ett underhållande sätt som gör att du snabbt blir fast framför skärmen. Spelet lanserades sommaren 2013, och finns idag att hitta på flera av de stora svenska onlinecasinona, som LeoVegas, Mr Green, Vera&John, ComeOn!, PAF och Thrills, för att nämna några. Namnet Fisitcuffs kommer från det brittiska uttrycket för att slåss med knytnävarna utan några handskar, vilket är vad spelet också bjuder på. Dock hittar vi också accessoarer och föremål från boxningsvärlden som just boxningshandskar, pokaler, bälten och boxarskor och en klassisk gonggong.

Funktionerna i spelet

Fisitcuffs är ett fartfyllt och välgjort spel där grafiken och musiken för tankarna till cirkusar, gamla spelhallar och klassisk boxning, och man dras snabbt in i spelet. Spelet har fem hjul och 10 vinstlinjer, och man kan vinna upp till 100 000 svenska kronor, vilket är mycket för en vanlig spelautomat. Det finns två olika Wild-symboler i form av olika boxare: Straight Wild, som är den stora boxaren, och Diagonal Wild som är den lilla boxaren. Dessa symboler kan trigga Boxing Feature, som inte direkt är någon klassisk interaktiv bonusbana, men en parallell del av spelet som är mycket underhållande och där man kan vinna stort.

Tungviktsboxaren Straight Wild visar sig endast på hjul 3, medan lättviktsboxaren Diagonal Wild visar sig på hjulen 2 och 4. Skulle de visa sig samtidigt kommer du snart se att det händer spännande grejer, och boxarna kan knuffa varandra i olika riktningar vilket gör att du plötsligt får tre Wild-symboler i rad eller vinner på annat sätt.

Ett underhållande spel

Detta är ett härligt spel med gammaldags känsla och klassisk utformning. Spelet är välbyggt och snyggt gjort, men en helt internativ bonusbana hade gjort det ännu lite bättre. Fisitcuffs är dock ett Win-both-ways-spel, och det roliga med att knuffa omkring varandra och de två Wild-symbolerna i form av de två boxarna gör detta till ett spel där det hela tiden händer något. Ytterligare en succé från svenska speltillverkarna NetEnt.