Så kopplar du av efter hockeyträningen

Ishockey är en tung och krävande sport, oavsett vilken nivå träningen ligger på. Utrustningen kostar en hel del och själva träningen tar upp mycket av fritiden för den som spelar på hobbynivå. När det gäller barn och ungdomar kan det kännas skönt att koppla av med mysiga kläder efter ett hårt pass eller en tuff match.

De flesta barn och ungdomar gillar mode. Kläder som både är snygga och bekväma på samma gång är ofta ett riktigt bra val. På Kids Brandstore hittar du moderiktiga märkeskläder till ditt barn. Om du dessutom passar på att skriva upp dig på nyhetsbrevet får du 10 % rabatt på första köpet.

Kläder att trivas i

Oavsett om ditt barn älskar hoodies, jeans, snygga t-shirtar eller joggers hittar du allt i Kids Brandstores stora sortiment. En skön fleecejacka att hänga med kompisar i eller grilla korv utomhus kan vara exempel på aktiviteter att koppla av med efter match och träning. Den som älskar att åka på en fisketur hittar kläder som är trendiga och samtidigt tål fritidsaktiviteter.

Oavsett hur den som spelar ishockey väljer att koppla av finns det kläder för alla tillfällen hos Kids Brandstore som även bjuder på gratis frakt om du som kund handlar för över 499 kronor. Det är dessutom fördelaktigt att kunna shoppa tillsammans med ditt barn eller din tonåring online. Paketet kommer hem till brevlådan och familjen får mer tid över till aktiviteter som är betydligt roligare än att trängas i klädbutiker.